Maak gebruik van de vroegboekkorting voor schoolreizen en excursies. Bekijk hier onze mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Reserveren

Voortgezet onderwijs en MBO- of HBO studenten

Een dierentuin alleen leuk voor de allerkleinsten? Dacht het niet! Speciaal voor middelbare scholieren en MBO- en HBO studenten organiseert het Dolfinarium speciale schoolreizen. Ga op excursie en ontdek de bijzondere zeezoogdieren en hun prachtige leefomgeving. Een dagje Dolfinarium is niet alleen dikke pret, maar ook enorm leerzaam. In meer dan 9 verschillende voorstellingen en presentaties maak je als student kennis met de dieren. Ook leer je alles over hun lichaam, gedrag en verzorging in de verschillende educatieve ruimtes. Van een springende dolfijn tot een vrolijke walrus en van een brullende zeeleeuw tot een glibberige rog: al deze dieren (én meer) ontmoet je tijdens jouw studietrip.

 Entreeprijs

Het Dolfinarium biedt een speciale tarief voor leerlingen/studenten en begeleiders.

De genoemde prijzen zijn geldig vanaf 15 leerlingen en gelden tevens voor begeleiders.

Lunchen kan op eigen gelegenheid. Er zijn buiten openbare picknicktafels en het Dolfinarium beschikt over een eigen aflopend strandje dat voor iedereen toegankelijk is.

Lunchvouchers

Voor groepen vanaf 15 personen kunnen we lunchvouchers aanbieden. Met een lunchvoucher heeft iedereen de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een lunch af te halen. De locatie waar de lunch afgehaald kan worden, staat op de lunchvoucher vermeld. De genoemde prijzen zijn per persoon.

Een exclusieve rondreis langs de dieren

Tijdens jouw bezoek aan het Dolfinarium wil jij natuurlijk álles weten over de dieren. Hoe? Ga op stap met een expert en krijg een exclusieve rondleiding! In één uur tijd word je meegenomen langs al onze dieren én heb jij de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Hoe leer je een dolfijn springen? Kan een walrus ruiken? En hoe snel zwemt een zeeleeuw? Ontdek het tijdens deze bijzondere tour!

Het is ook mogelijk om de tour op maat te laten maken. Hierbij kijken wij naar jouw wensen/lesprogramma en kan de tour bijvoorbeeld gericht worden op één van onze diersoorten of andere thema’s. Bij deze exclusieve rondleiding dient van tevoren gereserveerd te worden. Er kunnen maximaal 25 bezoekers per rondleiding mee. De rondleiding is op basis van een uitkoop t.w.v. € 132,50.

Reserveren?

Heb je een vraag over de mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag met het organiseren van een excursie naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Neem contact op via 0341-467 460 of reserveer direct online.

Reserveer online