Op zoek naar een spetterende locatie voor jouw groepsuitje? Bekijk hier onze mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Offerte / Reserveren

Senioren & mindervaliden

Seniorengroepen

Met kinderen en kleinkinderen naar het Dolfinarium gaan is een beleving! Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker zelf het park bezoeken. Het Dolfinarium is geschikt voor mindervaliden, er zijn speciale voorzieningen zoals aangepaste toiletten en rolstoelenverhuur. Ga mee naar het Dolfinarium! Geniet van de shows en alle dieren. Ontdek, beleef en voel je weer jong! De groepsprijs voor senioren geldt vanaf 8 betalende personen

Mindervaliden groepen

Het Dolfinarium betekent voor iedereen een dag vol plezier. Zonder uitzonderingen. Wist je dat het Dolfinarium een van de meest rolstoelvriendelijke themaparken van Nederland is? De voorstellingen zijn geschikt voor mindervaliden en er zijn speciale voorzieningen in het attractiepark, zoals aangepaste toiletten. De groepsprijs voor mindervaliden geldt vanaf 8 betalende personen.

* ‘Noodzakelijk’ betekent voor het Dolfinarium dat een bezoeker, met een permanente handicap, zonder begeleiding het park niet of niet goed kan betreden. Eén noodzakelijke begeleider per betalende bezoeker.

Alle voordelen op een rij:

Reserveer nu online

Heb je een vraag over onze groepsarrangementen? Of wil je direct een reservering maken? Neem contact op via
0341 - 467 460 of stuur ons een bericht.

Offerte aanvragen / reserveren

Rolstoel en scootmobiel huren?

Voor onze entree staat een beperkt aantal rolstoelen. Je kunt die tegen inworp van € 1,- lenen (systeem winkelwagentjes supermarkt). Daarnaast is het mogelijk om een scootmobiel huren voor € 5,- (+ € 45,- borg). Als je aan het eind van de dag de scootmobiel weer inlevert krijg je de borg terug. Het is helaas niet mogelijk om vooraf een scootmobiel of rolstoel te reserveren.

Hulphonden

Hulp- en geleidehonden in opleiding zijn op ons park niet toegestaan. Volleerde geleidehonden kunnen, in overleg en op vertoon van een erkenningscertificaat, het park betreden.