Dolfinarium Lentekriebels actie

Koop je tickets!

Entreeprijzen

  • Alleen te koop van 27 maart tot en met 6 april 2023 voor slechts €18,50 per persoon. Je profiteert daarmee van een korting van €10,50 per ticket.
  • Alle tickets zijn geldig t/m 29 oktober 2023. Je kunt alleen deze twee weken van dit voordeel genieten voor het hele seizoen.

Nieuw! Het Zeeleeuwencollege, verrassend educatief!

Ooit het oorverdovende gebrul van een harembaas in een zeeleeuwenkolonie gehoord en wel benieuwd hoe deze dieren er nu echt en van dichtbij uit zien? Stap dan eens in de collegebanken van het Zeeleeuwen College! Laat je in deze interactieve, educatieve presentatie met alle Californische Zeeleeuwen van het Dolfinarium inspireren hoe bijzonder deze diersoort is.

Openingstijden

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Parkeren

Alles over de route en het parkeren voor het Dolfinarium vind je hier.

Vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen eens!

Dolfinarium lentekriebels actie

Voel jij de lentekriebels ook al? De lente is officieel begonnen, de krokusjes staan in bloei, het voorjaarszonnetje komt op en het paasweekend is bijna in zicht. Ook bij het Dolfinarium voelen de dieren de lente aankomen en dat vieren wij met een lentekriebel actie met leuke activiteiten en een aantrekkelijk geprijsd ticket. Ontdek de springende dolfijnen, fluitende walrussen en brullende zeeleeuwen!

Een bijzondere paasspeurtocht

Wat is lente zonder pasen? Tijdens het Paasweekend van 7, 8 en 9 april kunnen bezoekers in het park deelnemen aan een paasspeurtocht. In deze speurtocht ga je opzoek naar eieren…, maar niet de eieren die je misschien zou verwachten tijdens Pasen! Een superleuke, en interessante, speurtocht voor zowel jong als oud. Plan jij alvast het paasweekend in jouw agenda?

Jouw lenteticket voor maar €18,50 p.p.

Profiteer meteen van de speciale korting en maak de komende twee weken gebruik van lentekriebels actie:

  • Van 27 maart tot en met 6 april 2023 koop jij goedkope lentetickets voor maar €18,50 per persoon. Je profiteert daarmee van een korting van €10,50 per ticket.
  • Alle tickets zijn geldig t/m 29 oktober 2023. Je kunt nu van dit voordeel genieten voor het hele seizoen.
  • De lentekriebels actie geldt alleen online en op gedateerde tickets aangeschaft via de webshop van het Dolfinarium. Je ticket is alleen geldig op de door jou gekozen datum.

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij!

Ontdek de springende dolfijnen, fluitende walrussen en brullende zeeleeuwen. Kom een hele dag lang genieten op het Dolfinarium! Beleef en verdiep jezelf in alle acht educatieve voorstellingen, die je vertellen over de verschillende diersoorten en hun natuur. Aai zelf de haaien en roggen. Leer alles over plasticsoep. Laat de kinderen ravotten in vier stoere speeltuinen. En kom je in of na de meivakantie? Vanaf 20 graden Celsius is Waterpret geopend! Glij jij met jouw kinderen van de waterglijbanen in Waterpret?

 

Afbeelding bij Oceanica

Oceanica

Samen voor de oceaan: in deze indrukwekkende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal.

Afbeelding bij Roggenrif

Roggenrif

Durf jij de roggen en haaien zelf te aaien?

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C