Speciale aanbieding: voor maar € 18,50 naar het Dolfinarium!

Kom jij ook met korting naar het Dolfinarium?

Wat leuk dat je op deze ‘geheime pagina’ terecht gekomen bent! Speciaal voor jou hebben wij namelijk een unieke korting. Online bestel jij jouw tickets (met datum) namelijk voor slechts € 18,50 per stuk (€ 19,50 in juli en augustus). Dat is wel € 10,- korting ten opzichte van de kassaprijs op het park! Zo is je dagje uit niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor jouw portemonnee.

Hoe kan ik mijn korting claimen?

Ga naar de ticketshop en klik op het ticket voor de juiste periode (laag-, midden- of hoogseizoen). Je hoeft geen speciale promotiecode in te vullen. Je hebt namelijk direct toegang tot de speciale aanbieding! Zo bestel jij jouw tickets extra voordelig en ehh… Mondje dicht hè?

Let op: jouw korting is afhankelijk van het bezoekmoment in seizoen 2019. In het hoogseizoen zijn de tickets bijvoorbeeld duurder dan in het laag- en middenseizoen. De korting is geldig t/m 27 oktober 2019. Je kunt alleen tickets bestellen voor seizoen 2019 (t/m 27 oktober 2019). Wijzigingen onder voorbehoud.

Met deze unieke, online aanbieding krijg je éxtra veel korting op entree

Maak direct gebruik van de aanbieding door te klikken op onderstaande link. Zo bemachtig je snel jouw tickets (met datum) voor slechts € 18,50 per stuk!

Hup, snel naar de ticketshop!

Over het Dolfinarium

Heb jij nog nooit een bezoek gebracht aan het Dolfinarium? Of is het alweer eventjes geleden (of niet)? Dan wordt het hoog tijd dat je samen met jouw gezin, familie en/of vriendengroep ons park (nog eens) een bezoekt!

Wat dacht je van springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen? Bij het Dolfinarium dompelen jullie jezelf namelijk helemaal onder in de prachtige onderwaterwereld. Laat je betoveren in maar liefst acht voorstellingen en geniet van de schoonheid van de oceaan. Tijdens jullie dagje uit ontdekken jullie natuurlijk ook onze twee nieuwste educatieve ruimtes: de Haaibaai en het DolfijnBrein. In het DolfijnBrein maak je kennis met vrolijke tuimelaar dolfijnen. Neem een kijkje in hun betoverende leven en leer alles over hun lichaam en gedrag. In de Haaibaai sta jij daarnaast oog in oog met haaien. Klinkt angstaanjagend, maar dat valt best mee hoor… Wist je dat veel haaien zelfs bedreigd worden? Kom langs en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

En na een dag vol avontuur zijn er genoeg mogelijkheden om stoom af te blazen: roetsj samen van de vele glijbanen of laat jouw kids zelf lekker ravotten in Waterpret of één van onze 4 speeltuinen. Omkijken heb je er niet naar, want jij geniet heerlijk van het zonnetje op het strand. Wat een dag… Er is zóveel te beleven!